English | The Pyramid Power Blog | Romanian

Piramide conice din carton

construirea piramidelor din teava / bara de cupru, aluminiu sau alte materiale, construirea piramidelor din carton sau lemn, etc.

Piramide conice din carton

Postby admin » Fri Nov 06, 2009 11:14 am

From: Baba Aly

"LA MULTI ANI!" TUTUROR DIN ACEST GRUP

Piramidele conice sa fac mai greu,dupa parerea mea, din carton si necesita o atentie deosebita in executie.Sunt excelente ca palarii contra durerilor de cap sau nasului infundat.Din pacate nimeni nu spune cu exactitate care sunt dimensiunile ideale.Se pare ca, inaltimea treb sa fie egala cu diametrul conului.Si florile au o crestere mai rapida daca sub ghiveciul lor este asezata un con de piramida cu cativa cm taiati din varf.

In privinta lamelor de ras, efectul pt mine este cam acelasi in con ca si in piramida.O lama de ras Gilette, cu doua lame- am reusit cu succes sa reziste cam 10 luni de zile si inca mai vrea. La varsta mea, pot spune ca a fost superincercata.
admin
Silver Member
Silver Member

Re: Piramide conice din carton

Postby graz33 » Thu Nov 12, 2009 1:48 pm

Eu as zice ca nu este nici o dificultate in constructia unui con...Depinde bineinteles si ce material se foloseste, dar daca este vorba de carton chiar nu este nici o problema.Dimensiunile ideale se obtin daca se inscrie un con intr-o piramida(in acest caz apotema piramidei este generatoarea conului, iar diametrul bazei este latura bazei piramidei).
Un con lucreaza in acelasi mod ca si o piramida cu deosebirea ca in cazul conului campul energetic generat are o alta forma decat in cazul piramidei.
graz33
Bronze Member
Bronze Member

Postby PAUL » Sat Nov 14, 2009 11:40 am

Din cate imi aduc aminte din "Magazin Paranormal", revista ce a aparut cateva numere prin anii '90, puterea campului in con este subunitara raportata la o piramida cu aceleasi dimensiuni (s-ar putea sa gresesc, dar parca tin minte ca era ~0.7).

Avantajul ar fi ca nu mai trebuiesc orientate pe axa NS.

Se presupune ca si coifurile vrajitorilor nu ar fi intamplator conice.
Freedom is a privilege, not a right.
PAUL
Bronze Member
Bronze Member

Postby graz33 » Sat Nov 14, 2009 12:57 pm

Probabil ca era vorba de o estimare gresita...Conul si piramida au campuri egale, dar de forme diferite.Probabil ca din cauza diferentei de forma a aparut si eroarea.Din cate stiu eu, atat in cazul piramidei cat si in cazul conului trebuie facute doua masuratori...Una la baza, iar cealalta la cativa cm deasupra varfului.
Bineinteles, conul nu are nevoie de orientare.
Coifurile vrajitorilor erau de fapt niste amplificatoare energetice.
graz33
Bronze Member
Bronze Member

Postby chirac » Fri Feb 26, 2010 8:56 pm

palariile conice folosite de vitnameji chineji japanezi..ore nu au o dimensiunebine definita?
chirac
Newbie
Newbie

Return to Construirea piramidelor la scara