English | The Pyramid Power Blog | Romanian

It is currently Tue May 22, 2012 7:00 pm

News News of Inventatori romani

Site map of Inventatori romani » Forum : Inventatori romani

Ion I. Agârbiceanu, Ana Aslan, Ion Şt. Basgan, Emil Botez, Ştefan Burileanu, Justin Capră, Gheorghe Cartianu-Popescu, Alexandru Ciurcu, Henri Coandă, Sergiu Gh. Condrea, George Constantinescu, George Cosmovici, Radu Deac, Teodor Dragu, Dragomir Hurmuzescu, Theodor V. Ionescu, Radu Pârvan, Dumitru Felician Lăzăroiu, Augustin Maior, Radu Manicatide, Eugen Pavel, Aurel Persu, Petrache Poenaru, Ioan Pop de Popa, Ştefan Procopiu, Anghel Saligny, Vasile Suceveanu, Nicolae Vasilescu-Karpen, Traian Vuia, Dumitru Văsescu

Topic dedicat marelui inventator roman Iustin Capra

Personal am auzit de marele inventator Iustin Capra prin 1988 de la unul dintre unchii mei care participa la vremea respectiva la "Raliul masinilor de epoca". Am vazut poze si autografe de la Iustin Capra.

Tot atunci am vazut cateva dintre inventiile dansului in diverse reviste tehnice romanesti. Prima inventie care am vazut-o in realitate la un TIB a fost rucsacul zburator. O alta inventie este triciclul facut dintr-o carlinga de planor, care prin 1996-1997 ...
Read more : Topic dedicat marelui inventator roman Iustin Capra | Views : 1842 | Replies : 0

Marele savant Nikola Tesla a fost roman

Am gasit un articol foarte interesant si bulversant in acelasi timp in revista "Formula AS": http://www.formula-as.ro/1999/344/mica- ... die-as-320

Va astept sa discutam acest subiect.

Marele savant NiKola Tesla a fost roman

Era istro-roman de origine si il chema Nicolae Teslea

Marele savant si inventator Nicolae Teslea (Nikola Tesla) s-a nascut in noaptea de 9 spre 10 iulie 1856, ca fiu al preotului ortodox Milutin Teslea si al Gicai ...
Read more : Marele savant Nikola Tesla a fost roman | Views : 904 | Replies : 0

Login  •  Register

Statistics

Total posts 479 • Total topics 197 • Total members 447

eXTReMe Tracker