English | The Pyramid Power Blog | Romanian

It is currently Tue May 22, 2012 7:05 pm

News News of Religie

Site map of Religie » Forum : Religie

RELÍGIE, religii, s.f. 1. Sistem de credințe (dogme) și de practici (rituri) privind sentimentul divinității și care îi unește, în aceeași comunitate spirituală și morală, pe toți cei care aderă la acest sistem; totalitatea instituțiilor și organizațiilor corespunzătoare; confesiune, credință. ♦ Fig. Crez, cult. 2. Disciplină predată în școală, având ca scop educarea și instruirea elevilor în spiritul religiei (1) date. – Din fr. religion, lat. religio, -onis, germ. Religion.

Bancuri cu popi

In fata portii raiului, o femeie discuta cu sf. Petre.

- Sotul meu este cumva aici ? il cheama Nicu!

- Aici sunt multi oameni cu numele Nicu, raspunde apostolul. Pentru ati putea da un raspuns, am nevoie de unele amanunte.

- Cand era pe patul de moarte, sotul mi-a spus ca daca l-am inselat se va rasuci in mormant.

- Pai de ce nu spui asa femeie ! Intreaba si tu de Nicu titirezuâ.
Read more : Bancuri cu popi | Views : 794 | Replies : 66 | Forum : Religia Crestina

Antisemitism in Romania zilelor noastre

Am deschis acest topic de discutie ca parte ce completeaza un alt topic: ""Vedete" care ne streseaza ...".

Ma lovesc pe ambele site-uri cat si pe grupul de discutii, ma lovesc de antisemitism. Antisemitism care vine din partea unor indivizi ce se dau crestini adevarati. La fel gasim antisemitism chiar si din partea popilor si reprezentatilor BOR la orice nivel. Uneori acoperit de un val de pseudointelectualitate, alteori pe fata. Nu inteleg pana la urma ...
Read more : Antisemitism in Romania zilelor noastre | Views : 179 | Replies : 1 | Forum : Religia Iudaica

"Vedete" care ne streseaza ...

Primesc in ultimul timp o multime de mail-uri de la indivizi care pretind a fi crestini, si nu orice fel de crestini, ci din aceia adevarati. Problema e ca devine foarte deranjant, deoarece mesajele lor sunt indreptate impotriva grupului de discutii si a site-ului The Pyramid Power.

Ultimul mail l-am primit de la un individ ...

Dan Bejinariu

email: dan.bejinariu@yahoo.com

IP: 92.83.167.232

si suna cam asa:

Re: Amplasarea cristalelor in ...
Read more : "Vedete" care ne streseaza ... | Views : 285 | Replies : 1 | Forum : Religia Crestina

Cu ce se mai indeletnicesc popii din Romania

Am creat acest topic, pentru a arata si cealalta parte, aia in care se incalca una sau mai multe porunci, in care se incalca legea, in care impertinenta si aroganta depasesc orice limita.

Vom posta impreuna clipuri si poze cu popi in ipostaze mai putin religioase, si le vom comenta.

Succes !
Read more : Cu ce se mai indeletnicesc popii din Romania | Views : 738 | Replies : 13 | Forum : Religia Crestina

Ce invata copiii din manualele de religie ?

Ce invata copiii din manualele de religie? Pedeapsa divina: te calca masina

de Andreea Pora HotNews.ro
Luni, 3 martie 2008, 16:59 Actualitate | Esențial

Daca nu esti copil cuminte, nu indeplinesti voia Domnului si nu asculti de parinti, vei fi aspru pedepsit. Si nu oricum. Te calca masina, cazi de pe scara, ajungi la spital cu febra mare, iti petreci vacanta in pat sau vei fi "aruncat in intunericul cel mai dinafara, unde va ...
Read more : Ce invata copiii din manualele de religie ? | Views : 196 | Replies : 0 | Forum : Religia Crestina

Ministerul Educației și Patriarhia BOR lovesc din nou elevii

Ministerul Educației și Patriarhia BOR lovesc din nou elevii cu mașina la ora de religie

- protest în fața MECT miercuri, 10 septembrie, ora 14.00 -

*** articolul original: http://www.secularhumanism.ro/index.php ... e-de-presa

Semnalele de alarmă trase de Raportul Ligii Pro Europa și intens mediatizate de presă, la începutul acestui an, cu privire la conținutul violent, intolerant și contrar valorilor educaționale moderne al multora dintre manualele de religie, ...
Read more : Ministerul Educației și Patriarhia BOR lovesc din nou elevii | Views : 249 | Replies : 0 | Forum : Religia Crestina

Login  •  Register

Statistics

Total posts 479 • Total topics 197 • Total members 447

eXTReMe Tracker