Cel mai interesant la aceasta biserica imi pare acoperisul. Pentru a realiza un astfel de acoperis e nevoie de un efort urias. Una e sa-l faci din tigla sau lemn sau o folie metal si alta e sa-l faci din ciment, pe care trebuie sa-l torni la acea inaltime, pe care trebuie sa-l sustii pana cand se intareste si sa-l mai faci si in forma in care este (forma destul de complicata). Totul pare mult prea complicat pentru ca acest acoperis sa nu contina un mesaj.
Primul lucru care mi-a atras atentia nu a fost insa greutatea de a face un astfel de acoperis, ci aceasta combinatie romb-triunghi pentru acoperisul turnului (cea mai reusita imagine a turnului am gasit-o la: http://commons.wikimedia.org/wiki/Image ... rch_08.JPG).
Rombul acoperisului mi-a adus aminte de romburile geometriei (si geografiei sacre) si cum nu am urcat sa fac masuratori ale acestui acoperis (nu prea cred ca exista cineva care a facut-o sau o sa o faca intr-un viitor prea apropiat) am incercat un exercitiu pur teoretic. Am considerat ca acest romb este un romb asemenea celui din geometria sacra. Un astfel de romb are unghirile mici de 36 grade iar cele mari cu o deschidere de 144 grade.
z-unghiul triunghiului pe care se sprijina rombul si din figura de jos el este: z=2arcsin(l/2b).
din prima figura (patratele): sin45=l/2a, rezulta: l=2a*sin45.
din figura centrala: cos72=a/2b, rezulta: 2b=a/cos72.
inlocuind l si 2b in prima formula rezulta:
z=2arcsin((2a*sin45*cos72)/a)=51.827292 grade (51g49m38.25s) care este foarte apropiat de unghiul Marii Piramide de la Giza (51g51m14s).
Deoarece unghiul Marii Piramide a fost gasit prin aproximare s-ar putea, la fel de bine, ca el sa fie cel gasit prin acest mic exercitiu teoretic relativ la acoperisul bisericii Densus.
Cred ca acest acoperis ascunde un mesaj. Sper ca am descifrat mesajul: exista o legatura intre curentii energetici ai planetei si piramida, exista o legatura intre geometria (si geografia) sacra si piramida, unghiul piramidei Giza egal cu: 51.827292 grade.
Pare de necrezut ca biserica Densus sa aiba legatura cu Marea Piramida. Ce se poate spune atunci despre cea ce profetul american Edgar Cayce spunea despre cel care a construit aceasta piramida? Preotul Ra-Ta si oamenii sai care au venit in Egypt din Muntii Carpati.

News