English | The Pyramid Power Blog | Romanian

Ceahlau- Piramida Umbra

Ceahlau- Piramida Umbra

Postby Raveda » Wed Jul 16, 2008 12:39 am

In mai putin de o luna (pe data de 6 August) se face urcarea pe Ceahlau. Deschid acest topic sperand ca cei care au urcat acest munte o sa impartaseasca din ceea ce au simtit acolo sus.
Raveda
Bronze Member
Bronze Member

Re: Ceahlau- Piramida Umbra

Postby PAUL » Wed Jul 16, 2008 8:33 am

Salut,

Raveda wrote:In mai putin de o luna (pe data de 6 August) se face urcarea pe Ceahlau. Deschid acest topic sperand ca cei care au urcat acest munte o sa impartaseasca din ceea ce au simtit acolo sus.

Va astept cu poze, filmulete, descrieri, pozitionari GPS / Google Earth, etc. legate de acest subiect.

Puteti atasa poze si fisiere in fiecare post. Aveti dreptul la 5 fisiere a maximum 10 MB, pentru fiecare postare. Va rugam insa sa NU abuzati de sistem.

!!! ATENTIE !!! Sunteti direct responsabili pentru ce postati.

O zi cat mai buna,
Paul Enache.
Freedom is a privilege, not a right.
PAUL
Bronze Member
Bronze Member

Postby Raveda » Wed Jul 16, 2008 8:36 am

O imagine a fenomenului am gasit-o la adresa urmatoare:
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... f%26sa%3DN

Image
Raveda
Bronze Member
Bronze Member

Postby Raveda » Wed Jul 16, 2008 8:55 am

Cu ajutorul Google, pe un forum romanesc, am mai gasit inca o imagine a fenomenului.
http://octogonul.myforum.ro/kogaionul-vt109.html
Din pacate imaginea este imensa. Pentru a putea sa apreciati cum se cuvine aceasta imagine poate ca e mai bine daca o salvati pe calculatorul vostru si apoi o micsorati corespunzator. Merita.
Image
Raveda
Bronze Member
Bronze Member

Postby Raveda » Sat Jul 19, 2008 9:42 pm

Fragmentul de mai jos este o parte dintr-un articol aparut in ziarul Gardianul pe care-l gasiti la adresa:
http://www.gardianul.ro/2008/03/03/even ... 10106.html

"Extraterestrul de la Farcasa
O alunecare de teren produsa in imediata apropiere a sitului arheologic deschis la Farcasa de profesorul Dumitru Ionita avea sa-i prilejuiasca acestuia o descoperire mult mai plina de mister decât cea a tablitelor protoliterate. In golul lasat de pamântul care o luase la vale, el a gasit o structura pietrificata, cântarind sase kilograme si masurând 37 de centimetri in inaltime. Respectiva structura seamana izbitor cu craniile extraterestrilor care au facut obiectul controversatului si mult-mediatizatului incident petrecut la 7 iulie 1947 la Roswell, in New Mexico, SUA. Atunci, un fermier american gasise pe câmp cadavrele unor extraterestri, lânga ramasitele unor OZN-uri prabusite. Desi oficialitatile SUA s-au straduit si inca se mai straduiesc sa musamalizeze incidentul, acesta inca mai face vâlva si in ziua de astazi. Acum, el ar putea capata o intarire a veridicitatii sale, ca urmare a descoperirii facute recent de profesorul Ionita. Acesta va supune analizelor structura gasita, insa crede ca aceasta este un craniu pietrificat de extraterestru, care dovedeste implicarea in viata umana a fiintelor din univers inca din cele mai vechi timpuri. „Poate ca aici a fost tinutul atlantilor pomeniti in scrierile antice, fiinte gigantice din alte lumi si disparute odata cu timpul“, a spus profesorul din Farcasa. El isi sustine ipoteza si pe scrierile anticului Martial, care pomeneste de hyperboreenii din nordul Dunarii si de Ceahlaul din imediata apropiere a localitatii Farcasa, „muntele cel mare si faimos unde zeii s-au legat cu juramânt sa lupte impotriva gigantilor“. La spusele istoricului grec se adauga o legenda care circula si azi printre localnicii din zona si care istoriseste ca plaiurile acestea au fost locuite cândva de „un neam de uriasi, grozav de inalti si de tari, care au fost in cele din urma infrânti de urgia cereasca“. Reale sau nu, ipotezele avansate de profesorul Ionita ramân enigme care vor fi deslusite mai devreme sau mai târziu. Cât se poate de real ramâne insa obiectul ciudat, in forma de craniu, pe care el l-a descoperit in vecinatatea localitatii sale de bastina, Farcasa. "

Textului ii era alaturata imaginea urmatoare:

Image

Citind acest articol am crezut ca este un simplu fapt divers. Pana cand am inteles ca de fapt aceasta localitate, Farcasa, se afla la poalele Ceahlaului (de fapt textul spunea destul de clar asta, insa nu-mi intrase mie bine in cap). In clipa in care am realizat ca descoperirea s-a facut in zona Ceahlaului mi-am adus aminte de o alta imagine care este asemanatoare "extraterestrului".

Imaginea asemanatoare extraterestrului am numit-o "Panaghia" si ea este o geoglifa care se poate vedea din satelit si care este plasata chiar in Ceahlau. Ea se poate vedea cu Google Earth la: 46g57m48.61s N, 25g57m1.11s E.

Coincidenta(?) face ca:
1."extraterestrul" si "Panaghia" sa aiba forma de craniu
2. sa se afle in aceeasi zona geografica
3. fata (in ambele cazuri) sa nu fie simetrica.
4. mandibula sa fie deplasata spre partea dreapta (din punctul de vedere al privitorului).
Parerea mea: "extraterestrul" este un obiect de cult utilizat pentru intrarea in legatura cu energiile Ceahlaului.
Last edited by Raveda on Sat Jul 19, 2008 10:22 pm, edited 1 time in total.
Raveda
Bronze Member
Bronze Member

Postby Raveda » Sat Jul 19, 2008 10:13 pm

Panaghia

Noroc cu zapezile de pe creste care fac ca aceasta imagine sa fie mai usor vizibila.

Pentru comparatie mai jos sunt imaginile "extraterestrului" si "Panaghiei" pe care am incercat la le aduc la aceeasi dimensiune.

Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Raveda
Bronze Member
Bronze Member

Postby Raveda » Wed Aug 06, 2008 8:41 pm

Pe un alt topic (Varful Toaca posibil arhetip al piramidelor egiptene) aratam ca "urcarea" pe Toaca nu face parte dintr-un stravechi cult al soarelui. El face parte dintr-un cult dedicat grupului de stele Sirius.

Siriu
O alta geoglifa, din zona Siriu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Raveda
Bronze Member
Bronze Member

Return to Piramidele din Romania