English | The Pyramid Power Blog | Romanian

Piramida din Pitesti

Piramida din Pitesti

Postby admin » Wed Nov 11, 2009 11:26 am

From: Andreea-Sinziana Tiganus

Dragilor,

Pentru a va lamuri pe deplin cu prinire la Piramida din Pitesti, ea a fost facuta de catre Colectivul condus de Prof. Marioara Godeanu, actualmente dir. Institulului de Cercetari Ecologice din Bucuresti.

Am si inregistrarile video ale emisiunilor si foarte multe de spus despre aceasta forma si ce este sau ce poate ea. Practic poate aproape orice inseamna armonie, deoarece ea asta si este: un inexpugnabil depozit de Armonie sadit pentru Pamanteni. De altfel exista si pe Marte si pe Luna. Sunt cele de aici plasate in Egipt dar nu apartin culturilor egiptene din Regatul Mijlociu, au fost doar curatate de nisip pe vremea lui Keops.

Nu aveti nici un motiv sa va temeti de aceste structuri, ele nu stiu sa faca rau. In cazul in care suferiti cronic de ceva, absolut orice, cautati o modalitate de a lucra asupra suferintei voastre cu aceasta Infoenergie. Pot aparea dureri dar ele sunt doar o refacere a drumului parcurs la instalarea "bolii". Nici nu aveti nevoie de o alifie pentru a cicatriza rani sau arsuri, este suficient apa tinuta sub aceste structuri, pentru refacerea rapida a zonelor afectate.

Cu bine tuturor.
admin
Silver Member
Silver Member

Re: Piramida din Pitesti

Postby estefan.mark » Sun Feb 14, 2010 3:58 am

Daca ai astfel de inregistrari cu emisiuni, pe mine unul m-ar interesa cateva dar inr-un formal digital(avi sau oricare altul). Crezi ca ai putea ajunge sa le postezi ptr toata lumea undeva pe un server si sa fie descarcate la nevoie?
estefan.mark
Newbie
Newbie

Return to Piramidele din Romania