English | The Pyramid Power Blog | Romanian

admin wrote:From: KITTY KAT
Maica-mea o foloseste apa de piramida deja de vreo 2 saptamini - efectul este atit fizic-antireumatic cit si antidepresiv.
Mai ramane o intrebare: cum e totusi treaba cu intorsul piramidei ? Din cate stiu nu este recomandat. Spuneai ca structurile astea nu stiu sa faca rau. Un inginer din Valcea care a practicat yoga si a studiat piramidele mi-a spus sa nu le intorc. Si mi-a taiat orice explicatie. A refuzat efectiv sa discute despre asta. Stie cineva ? Ceva ?

Ar trebui ascultati cei cu multa experienta care spun Nu puneti piramida cu varful in jos!!!
Am vorbit cu mai multi,inclusiv doamna Godeanu si au spus acelasi lucru fara alte comentarii.Am fost multumit ca am aflat si atat.
Respect sfatul lor! Curiozitatile nu-si au locul.

graz33 wrote:Ar trebui ascultati cei cu multa experienta care spun Nu puneti piramida cu varful in jos!!!
Am vorbit cu mai multi,inclusiv doamna Godeanu si au spus acelasi lucru fara alte comentarii.Am fost multumit ca am aflat si atat.
Respect sfatul lor! Curiozitatile nu-si au locul.
Sunt de aceeasi parere.
Intoarcerea piramidei cu varful in jos produce o inversare de camp ale carui efecte sunt probabil negative.Este greu de determinat efectul fara experiment, dar in acest caz experimentele pot fi periculoase.

Return to Piramidele folosite in Medicina Naturista
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest