English | The Pyramid Power Blog | Romanian

Apa de piramida - antireumatic si antidepresiv

apa de piramida, apa piramidala, energizarea cu piramide - Vindecarea diverselor boli cu ajutorul piramidelor

Apa de piramida - antireumatic si antidepresiv

Postby admin » Tue Nov 17, 2009 8:41 am

From: KITTY KAT

Maica-mea o foloseste apa de piramida deja de vreo 2 saptamini - efectul este atit fizic-antireumatic cit si antidepresiv.

Mai ramane o intrebare: cum e totusi treaba cu intorsul piramidei ? Din cate stiu nu este recomandat. Spuneai ca structurile astea nu stiu sa faca rau. Un inginer din Valcea care a practicat yoga si a studiat piramidele mi-a spus sa nu le intorc. Si mi-a taiat orice explicatie. A refuzat efectiv sa discute despre asta. Stie cineva ? Ceva ?
admin
Silver Member
Silver Member

Re: Apa de piramida - antireumatic si antidepresiv

Postby admin » Tue Nov 17, 2009 8:46 am

admin wrote:From: KITTY KAT

Maica-mea o foloseste apa de piramida deja de vreo 2 saptamini - efectul este atit fizic-antireumatic cit si antidepresiv.

Mai ramane o intrebare: cum e totusi treaba cu intorsul piramidei ? Din cate stiu nu este recomandat. Spuneai ca structurile astea nu stiu sa faca rau. Un inginer din Valcea care a practicat yoga si a studiat piramidele mi-a spus sa nu le intorc. Si mi-a taiat orice explicatie. A refuzat efectiv sa discute despre asta. Stie cineva ? Ceva ?

From: Zenithal30

Singura informatie pe care o am despre utilizarea piramidelor intoarse se refera la un ritual practicat in India. Ritualul se numeste Agni-Hotra si e folosit pentru tratarea culturilor agricole contra daunatorilor. Folosesc o piramida cu fete pline si in trepte, din cupru, in care ard tot felul de chestii - chiar buruienile de care se tem, daca mai tin bine minte - iar apoi imprastie cenusa peste terenul cultivat. (ceva asemanator ca principiu,fara piramida insa, se gaseste la sistemul agricol creat de rudolf steiner, dar si al comunitatii Findhorn). Nu mai tin minte exact in ce carte am citit asta dar autorul e sigur robert charoux (sau Roger Charoux ? )

Daca ai sansa sa mai gasesti undeva (spune-mi si mie ca sunt interesat) "magazinul parapsihologic" sint acolo o serie de articole scrise chiar de marioara godeanu si de inca altcineva care a lucrat cu ea, ni-mi aduc aminte numele. eu nu am prins decit un numar, era prin '92-93 si avea un tiraj imposibil de mic. Desi marea partea articolului a ramas nedescifrata pentru mine - era partea a treia cred, a articolului si foloseau notatii ale componentelor de cimp pe care probabil le explicasera in prima parte.

In tot cazul ziceau acolo (un articol excelent-de departe cel mai bun pe care l-am gasit in domeniu!) despre pericolul care apare in cazul in care baza piramidei nu e perfect orizontala. De la o deviatie de 3 grade in sus, o componenta a cimpului isi schimba polaritatea si se obtine un efect negativ asupra mediului. Nu stiu daca lamele se vor toci, dar vei avea o durere de cap, in mod sigur. Poti sa incerci si singur cu un pendul, sa vezi ce se intimpla.

Dar intr-adevar ceva interesant se petrece daca unesti bazele a doua piramide, una dintre ele fiind intoarse. Sincer nu am incercat, mie chiar si asa imi mai dispar si imi apar lucruri cind si unde nu te-astepti (dupa care imi aduc aminte ca de fapt eu le-am pus acolo), asa ca ramine pentru cei curajosi de verificat. Autorul povestea despre grave distorsiuni temporale, obiecte care dispareau si despre faptul ca i se facea brusc frica, din cind in cind si fara nici un motiv aparent.

O sa caut articolul, si postez link-ul.
admin
Silver Member
Silver Member

Postby HSORIN » Wed Nov 18, 2009 3:06 pm

Ar trebui ascultati cei cu multa experienta care spun Nu puneti piramida cu varful in jos!!!
Am vorbit cu mai multi,inclusiv doamna Godeanu si au spus acelasi lucru fara alte comentarii.Am fost multumit ca am aflat si atat.
Respect sfatul lor! Curiozitatile nu-si au locul.
HSORIN
Newbie
Newbie

Postby graz33 » Thu Nov 19, 2009 10:13 am

Ar trebui ascultati cei cu multa experienta care spun Nu puneti piramida cu varful in jos!!!
Am vorbit cu mai multi,inclusiv doamna Godeanu si au spus acelasi lucru fara alte comentarii.Am fost multumit ca am aflat si atat.

Sunt de aceeasi parere.
Intoarcerea piramidei cu varful in jos produce o inversare de camp ale carui efecte sunt probabil negative.Este greu de determinat efectul fara experiment, dar in acest caz experimentele pot fi periculoase.
graz33
Bronze Member
Bronze Member

Postby PAUL » Thu Dec 31, 2009 6:10 am

graz33 wrote:

Sunt de aceeasi parere.
Intoarcerea piramidei cu varful in jos produce o inversare de camp ale carui efecte sunt probabil negative.Este greu de determinat efectul fara experiment, dar in acest caz experimentele pot fi periculoase.

Citeam mai demult ca si o abatere mai mare de 3 grd de la orizontala (respectiv inaltimea piramidei sa nu fie perfect verticala) poate produce efecte nocive.
Freedom is a privilege, not a right.
PAUL
Bronze Member
Bronze Member

Postby graz33 » Thu Dec 31, 2009 10:56 am

Este posibil...Cel mai eficient ar fi sa se masoare distorsiunile de camp care apar in diferite cazuri.Cu o aparatura adecvata se poate face acest lucru.
graz33
Bronze Member
Bronze Member

Postby estefan.mark » Sun Feb 14, 2010 3:51 am

Este cineva care a participa la acest forum si a facut o cura cu apa tratata in piramida? Vreau sa stiu ce efecte vizibile a avut folosirea apei si dupa cat timp de o astfel de cura.
estefan.mark
Newbie
Newbie

Return to Piramidele folosite in Medicina Naturista